Since 2012

 

 

Peruaans haar: 


True Line Hair is gespecialiseerd in het verwerken van echt mensenhaar. Tot voor kort kwam ons haar voornamelijk uit Peru. Dit omdat we hier het sterkste haar hebben gevonden die we ook nog goed blond konden krijgen zonder de haarschubben te beschadigen. Het haar is heel sterk en hierdoor is True Line snel gegroeid! Het eerste merk dat echt jaren meegaat zonder dagelijks te pluizen, klitten, droog te worden. Zelfs na het wassen hoeft er aan het Peruaanse haar geen serum, lotion etc. worden toegevoegd en toch droogt het haar mooi op waardoor stijlen niet nodig is.

Peruaans haar is verkrijgbaar in : Machine weft, Keratine Bonding extensions ( Flat-tips) en Microring extensions (I-tips)

Structuren: Straight, Natural wavy, Deep wave

Lengtes: 40cm, 60cm

Kleuren: Alle kleuren van de kleurenring

 

Europees haar:


Waar voordelen zijn, zijn ook nadelen. Peruaans haar is zwaar en dus erg moeilijk te permanenten. Gekruld haar is in Peru niet te vinden omdat de dames meestal stijl haar hebben. Om die reden verkopen we geen Peruaans gekruld haar. Ook hebben europese dames vaak dunnere haarstrengen dan de zware Peruaanse draden, waardoor het haar dan minder goed matched. De zware Peruaanse draden zijn ook erg lastig te verwerken in handwevae Om deze redenen hebben we besloten ook Europees haar te verkopen.

– Voordelen Europees haar: Verkrijgbaar in krul, fijnere haarstrengen waardoor we handweave kunnen maken. Voor degene die serum/lotion in het eigen haar moeten smeren is Europees haar een uitkomst omdat je serum/ lotion in het haar kunt aanbrengen zonder dat het haar stug word.

 

Europees haar is verkrijgbaar in : Handtied weft

Structuren: Straight, Natural wavy, Deep wave

Lengtes: 40cm, 60cm

Kleuren: Alle kleuren van de kleurenring

 

Advies: Wanneer adviseert u de klant Europees haar (wefts) en wanneer adviseert u Peruaans haar?


  • Vraag de klant hoe zij haar eigen haar verzorgt. Als zij haar heeft dat snel vet wordt, dan heeft ze het Peruaanse haar nodig omdat hier niets in gesmeerd wordt. Alleen wassen met True Line Haircare, speciaal afgestemd op Peruaans haar en masker toevoegen. Stylen naar wens is niet altijd nodig, het haar droogt mooi op van nature.

 

  • Heeft de klant droger/pluiziger haar en dient zij producten aan haar eigen haar toe te voegen dan is Europees haar beter omdat Europees ( vooral geblondeerd haar) ook altijd producten nodig heeft. Wassen adviseren wij te doen met Soap Pharmacy, een natuurlijke haircare lijn voor Europees haar.

 

The best quality promised to you by Marjory Alice!