Over ons

Wij zijn een groothandel in hairextensions en accessoires voor professionals! 

Wij zijn eerst jaren lang op zoek gegaan naar het beste haar, vervolgens naar de beste manier van ontkleuren en kleuren waardoor de haarschubben intact blijven. Hierdoor word ons haar niet droog, klit niet en pluist niet!

Het haar waar iedereen tot nu toe naar op zoek is geweest hebben wij nu voor u in huis, niet meer, niet minder. Puur, onbewerkt haar dat voelt en reageert als eigen haar dag in, dag uit.. Puur haar met minimaal 90% van de haarschubben intact zelfs na blondeerproces. Deze lijn is de enige echte ware hairextension lijn zonder allerlei toevoegingen van daar de naam “True Line”

Daarbij zijn wij een uniek niche bedrijf en kunnen iedereen helpen met specifieke wensen voor hun haarwerken, hairextensions en weften. Wij maken haarwerken, weften/weave en hairextensions op maat maar dan van het allerhoogste kwaliteit haar. Het wordt uw eigen ontwerp! Of u nu single, virgin of double drawn wenst, True Line Hairextensions produceert uw eigen ontwerp op maat! Wij produceren o.a. voorraad voor hairextensionwinkels, kapsalons & Stylisten.

Juist voor haarwerken en pruiken is het erg belangrijk dat de kwaliteit van het haar goed is. Momenteel is hier vrijwel geen aanbod voor. Mensen die kampen met gezondheidsproblemen zoals ernstig haaruitval en Alopecia of een chemokuur onder gaan hebben behoefte aan een mooie pruik/haarstuk die natuurlijk voelt en natuurlijk reageert. Dit kan dan op maat gemaakt worden met True Line Hair.

Since 2012

 

Best Quality promised by Marjory Alice

 

Wilt u distributeur/partnersalon worden of wilt u graag wat meer informatie over onze prijzen en dergelijke stuur dan even een mailtje naar info@truelinehair.nl of meld u aan op www.truelinehairextensions.nl